Ilmoittautuminen Karjalan Kovin 2019 karsintaan on nyt auki - Karjalan Kovin
17483
post-template-default,single,single-post,postid-17483,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

Ilmoittautuminen Karjalan Kovin 2019 karsintaan on nyt aukiIlmoittautuminen Karjalan Kovin 2019 karsintaan on nyt auki TÄÄLLÄ
Karsinta on suoritettava 10-17.6. välisenä aikana jollakin virallisella CrossFit salilla.

Tänä vuonna karsintaan on ilmoittauduttava ennen karsintalajien julkaisua 10. kesäkuuta klo 11.59 mennessä.
Karsinnan parhaat kilpailijat pääsevät kilpailemaan Imatran Ukonniemen stadionille 19-21.7.2019

Paikkoja on jaossa seuraavalla tavalla:

Yleinen miehet ja naiset 40 paikkaa / sarja
35+ miehet ja naiset 10 paikkaa / sarja
40+ miehet ja naiset 10 paikkaa / sarja
45+ miehet ja naiset 5 paikkaa / sarja
50+ miehet ja naiset 5 paikkaa /sarja

Kilpailija on oikeutettu kilpailemaan masters -sarjassa, jos kuluvan vuoden aikana täyttää sarjan alaikärajaan vaadittavan vuosiluvun.

Karsinnan hinta on 10€

Karsinnan leaderboard löytyy TÄÄLTÄKarjalan Kovin presidentti Atte Kaasinen, mitä voit paljastaa tämän vuoden karsinnasta?
”Noh, lajeja en vielä paljasta mutta sen voin paljastaa että karsinta palaa vanhaan muottiinsa. Viime vuonna kokeiltiin useampaa yksittäistä lajia mutta tänä vuonna karsinnassa on taas luvassa yksi pidempi mutta moniosainen suoritus.”

Mistä moinen muutos?
”Uskon että tämä on parempi urheilijan kannalta. Kesä on kiireistä aikaa ja aurinkoakin olis kiva ehtiä ottamaan. Tällainen yksi pitempi suoritus on urheilijalle helpompi, ei sotke normi treeni kuvioita liikaa, on helpompi ajoittaa viikko-ohjelmaan ja vaatii vain yhden lämmittelyn.”

Minkälaisia urheilijoita tällä testillä pyritään Ukonniemeen saamaan?
”Itse kisahan on kova. Ne ketkä ovat meillä kilpailleet tietävät että kolmen päivän kilpailu on aivan eri asia kuin kahden päivän kilpailu. Vaikka lajien määrä olisi sama niin yksi huonosti nukuttu yö lisää tekee kokemuksesta haastavamman. Eli etsitään urheilijoita jotka eivät pelkää haasteita. Karjalan Kovin kilpailuun halutaan tietenkin kovimmat urheilijat.”

”Lajit on kuitenkin pyritty suunnittelemaan niin että vaikka et ihan Karjalan Kovin tasoinen urheilija olisikaan niin saat haastavan treenin ja voit mitata tasoasi Suomen kovimpien urheilijoiden kanssa”

Karjalan Kovin 2019-karsinta ILMOTTAUDU TÄÄLTÄ
10-17.6.2019
Ilmoittaudu ennen karsintalajin julkaisua!