Karjalan Kovimman kumppanikylä on valikoimiltaan laaja ja kooltaan iso - Karjalan Kovin
331
post-template-default,single,single-post,postid-331,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

Karjalan Kovimman kumppanikylä on valikoimiltaan laaja ja kooltaan iso

Karjalan Kovimpaan nousee monipuolinenkumppanikylä, jossa yhteistyökumppanimme tarjoavat kutakuinkin kaikkea, mitä CrossFit-harrastaja voi tarvita.

Tässä esimakua tarjonnasta, jota kilpailusuoritusten lomassa voi tulla katsastamaan – muista myös kisatarjoukset, joita löytyy jokaiselta myyntipisteeltä! Ja kun shoppailun ohessa nälkä yllättää, suosittelemme kumppanikylän rinnalle rakennettavan Street food -ruokatorin valikoimia. 

Urheilu-Koskimiehellä runsas valikoima varusteita treeniin ja vapaa-aikaan

Purple Linen 5 millimetrin polvituet.

Purple Linen 5 millimetrin polvituet.

Urheilu-Koskimies tuo myyntialueelle Rehbandin, 2XU:n, Under Armourin ja New Balancen tuotteita.

Rehbandin Rx-linjaston laadukkaat polvituet, kyynärtuet sekä pohje/säärituet tarjoavat patentoidun anatomisen muotoilun, joka on kehitetty 60 vuoden aikana eri lajien urheilijoiden kanssa. Rehbandin tuet ovat kestäviä, laadukkaasti viimeisteltyjä ja niiden anatomisen muotoilun ansiosta tuet pysyvät hyvin paikoillaan kovissakin treeneissä. Rehbandit voi pestä pesukoneessa, joten hiki ei vaikuta ikävän hajuna eikä myöskään haurastuta materiaalia.

KK:n kisaviikonlopun tarjouksena valikoimista löytyy löytyy muun muassa Pink Linen, Purple Linen ja Camo Linen 5-millisiä polvitukia, kyynärtukia sekä pohje/sääriätukia sekä 7-millisiä Rx-linjan että Blue Linen tukia koviin kyykkyihin.

Koko mallistoon voi tutustua osoitteessa www.rehband.fi

2xu

Koskimiehestä löytyvät myös 2XU:n laadukkaat kompressiotuotteet kaikissa kategorioissa. 2XU:n kompressiotuotteet toimivat niin treenin aikana kuin palautumisen nopeuttamiseenkin. Asteittainen kompressio, istuvat leikkaukset ja hyvä hengittävyys tekevät 2XU:n vaatteista suosittuja. Valikoimista löytyvät niin trikoot uusine Mid Rise Compressio-mallistoineen, säärystimet, sukat, shortsit ja paidat. Lisätietoja www.2xu.fi.

ua_uk

Myös Under Armourin treenivaatteet löydät Urheilu-Koskimiehen myymälästä. Under Armourin vaatteet pitävät urheilijan kuumassa viileänä ja viileässä lämpimänä sekä joka tapauksessa kuivana. Under Armourin nimi on saanut juurensa merkin ensimmäisestä tuotteesta, joka oli t-paita. Jenkkifutiksen pelaajat käyttivät aiemmin puuvillapaitoja, mutta UA:n perustaja, itsekin amerikkalaista jalkapalloa pelannut Kevin Plank halusi kehittää paidan, joka antaa kompressiota ja siirtää kosteuden pois iholta mahdollisimman tehokkaasti. Sittemmin valikoimat ovat laajentuneet ja Under Armour on tällä hetkellä maailman nopeimmin kasvava urheiluvaatebrändi.

Urheilu-Koskimiehestä löytyvät niin UA:n suihkusandaalit, shortsit, t-paidat, treenipaidat, hupparit, treenikassit, hatut sekä miesten että naisten malleissa.

Lisätietoja www.underarmour.com

nb_uk

New Balancen uusi MX20- ja WX20 -kenkämallisto yhdistelee paljasjalkakenkien ja treenikenkien ominaisuudet yhdeksi CrossFit-harjoitteluun sopivaksi jalkineeksi.

New Balance tuo markkinoille mielenkiintoiset uudet treenikengät, eli MX20:n ja WX20:n. Kyseessä on minimalistinen jalkine, jossa on yhdistetty paljasjalkajalkineen mukavuus ja treenikengän monipuolisuus. Vibram-pohja tarjoaa hyvän kontaktin ja pidon alustaan, vain neljän millin droppi tuo hyvän asennon ja kengän materiaalit ovat hajuja hylkiviä. Kengässä ei ole saumoja, joten ne ovat mukavat käyttää myös ilman sukkia.

Lisätietoja www.newbalance.fi

Northforcen luonnolliset tuotteet palauttavat ja nesteyttävät

northforce

Kuusamolainen urheilulisäravinnevalmistaja Northforce tuo Karjalan Kovimpaan kotimaiset tunnetut lisäaineettomat ja vähälaktoosiset palautumisjuomatuotteensa.

Northforcen hera on varmasti freesiä ja laadukasta, sillä se tulee Kuusamo Juustot -juustonvalmistajalta. Ultrasuodatettu heraproteiini on tutkimuksissa parhaaksi todettu hera.

Northforcen tuotteissa makuina ei käytetä keinotekoisia aromivalmisteita, vaan aidoista mansikoista, mustikoista ja variksenmarjoista kuivatettuja jauheita – Northoforcen mansikanmakuisen palkkarin jäljiltä shakeriin jää usein vana mansikansiemeniä.

Northforcen filosofiaan kuuluu, että aitoja tuotteita käyttämällä haitallisten ainesosien tilalle saadaan mahdollisimman runsaasti elimistölle hyödyllisiä antioksidantteja. Tuotteet sopivat myös keliaakikoille.

”Strength-palautumisjuoma on varmaan tunnetuin tuotteemme, ja sitä tuomme myös kisatarjouksena Karjalan Kovimpaan”, kertoo Northforcen Joonas Järvinen.

Northforcelta luvataan myös ratkaisut treenin aikaiseen nestetasapainon hallintaan. Runsaasti hikoillessa urheilijan suorituskyky putoaa, kun hapenotto- ja reaktiokyky laskevat. Northforcen Extreme-nesteytysjuoma on kehitetty kovaa harjoittelua varten. Northforcelta luvataankin, että heiltä löytyvät vinkit ja neuvot nestetasapainon hallintaan urheilusuorituksen aikana ja sen jälkeenkin.

Very Black Store tuo maailman parhaan painonnostokengän KK:hon

nike_roma

VBS tuo Karjalan Kovimpaan mukanaan Niken Romaleos 2 -painonnostokenkiä hyvillä kisatarjoushinnoilla.

CrossFit Porvoon alun perin omille harrastajille perustettu liike on kasvanut Very Black Storeksi, jonka mottona on, että ”me emme myy paskaa”. Tuotteet ovat joko maailman parhaita tai niissä on hyvä hinta-laatusuhde.

Karjalan Kovimpaan VBS pakkaa laajan valikoiman tuotteitaan, joista ykkösenä mainittakoon Niken Romaleos 2 -painonnostokenkä, josta on luvassa hyvä KK-kisaviikonlopputarjous.

”Se on yksinkertaisesti maailman paras painonnostokenkä. Sillä on nostettu viime aikoina kaikki maailmanennätykset ja maailman eliittinostajat käyttävät Romaleosta. Kengän pohja kestää 1000 kiloa painoa. Kengät jalassa jalka tuntuu kuin se olisi naulattu lattiaan. Tällaiset kun hankkii, ei muita enää tarvitse”, lupaa VBS:n Viltsu Aalto.

VBS tuo lisäksi myyntiin myös muun muassa RockTapen kineesioteippejä, rannesiteitä ja muita harjoittelussa tarvittavia välineitä ja tuotteita.

Lisätietoja www.veryblackstore.fi

TGearilta nopeet ”ropet”, tukea ruotoon ja kädet kuntoon!

NinjaSpeedRopeKK
TGearin tarjonnasta löytyvät massavalikoiman ulkopuolelta valikoidut, testatut harrastusvälineet järkihintaan. Karjalan Kovimpaan TGear tuo muun muassa suositut LifeAs Rx -tekstiilit, Ninja Speed Rope –hyppynarut, sekä laajan arsenaalin painonnostovarusteita ja kehonhuoltoon liittyviä tuotteita.
”Tervetuloa hypistelemään ja hyvän mielen ostoksille”, toivottaa TGearin Teppo Salmi.
Lisätietoja www.tgear.fi

Intersport Myllymäki – laajasti kompressiota ja vapaa-ajan vaatetta

ZP_Jonne_Koski_Mikko_Salo_Training-75

Laaja valikoima Zero Pointin tuotteita löytyy Intersport Myllymäen myymälästä. Kuva: Zero Point

Lappeenrannan Myllymäessä sijaitseva Intersport tarjoaa Karjalan Kovimmassa monipuolisen valikoiman kompressiotuotteita sekä vapaa-ajan vaatteita ja tarvikkeita.

Vaatepuolella on luvassa Peak Performancen ylä- ja alaosia. Suosituimpia lienevät Sweathood-hupparit ja Holly Pant sekä uudet ohuempaa trendiä edustavat Lite Pant -collegehousut. Myös lippikset, vyöt ja t-paidat ovat valikoimissa runsaine värivaihtoehtoineen ja hyvään Karjalan Kovin -kisahintaan.

Kompressiotuotepuolella on tarjolla muun muassa Zero Pointin, Compresportin ja X-Bionicin tuotteita. Suomalaisille tutuin lienee Jonne Koskeakin tukeva Zero Point, jonka sukkien ja säärystimien lisäksi tarjolle on tulossa myös vaatepuolen tuotteita, eli pitkä- ja lyhythihaisia t-paitoja, shortseja sekä trikoita sekä miehille että naisille.

Compresportin sukat, säärystimet ja vaatteet edustavat sveitsiläistä laatua ja pitkän linjan kompressiotuotelinjaa. Compresport on tunnettu varsinkin kestävyysurheilijoiden keskuudessa.

X-Bionic on yksi maailman suurimmista kompressio- ja urheiluvaatteiden valmistajista. X-Bionicin tuotteet ulottuvat myös lääketieteellisten kompressiovaatteiden puolelle, eli kokemusta ja osaamista löytyy myös tästä sveitsiläisfirmasta, jota voi kuvailla myös kompressiovaatteiden Ferrariksi.

Lisätietoja Intersport Myllymäki

Green Room – luonnolliset ja terveelliset patukat, juomat ja vhh-pastat

paleo_crunch

Green Roomin myyntipisteeltä löytyvät terveelliset ja laadukkaat lisäravinteet ja proteiinipatukat. Coco Hydro on kookosvettä sen ekologisimmassa ja ekonomisimmassa muodossa – jauheena. Kookosvesi on luontaisesti isotoninen, nesteyttää kolme kertaa paremmin kuin vesi ja sisältää 2,5-24 kertaa enemmän ravinteita kuin teollisesti valmistetut urheilujuomat.

Paleo Crunchit on raakoja ja luomuja energia- ja proteiinipatukoita, jotka täydentävät urheilijan ruokavaliota. Gluteenittomat patukat paitsi maistuvat hyvältä, ovat myös lisäaineettomia ja maut on tehty aidoista marjoista, raakakaakaosta ja vastaavista luonnollisista ainesosista.

vhh_pasta

Explore Asian -vähähiilihydraattiset pastat ovat oikeita proteiinipommeja.

Kiinnostava tuotesarja ovat myös varsinkin kasvispainotteisesti syöville urheilijoille Explore Asian -papupastat, joiden kuivapainosta parhaimmmillaan 44 prosenttia on proteiinia.
”Pastat ovat vegaanisia, gluteenittomia, matalahiilihydraattisia ja kuitupitoisia. Pastaa ei saa keitettyä vetiseksi, eli se on aina al dente – ja makukin on aidosti tosi hyvä!” lupaa Pekka Lehtinen Green Roomista.

Lisätietoja www.greenroom.fi

Good Supply tuo vegaanisia palautusjuomajauheita, tuorepuristettuja mehuja ja laadukkaita kahveja

good_hemp

Terveysruokatuotteita maahantuova Good Supply rynnistää Karjalan Kovimpaan laajalla valikoimalla. Good-hamppuproteiinijauheet toimivat palautusjuomina niin sekasyöjille kuin vegaaneille ja raakaruokavaliota noudattaville. Hampun kasvatus ei rasita maaperää, siihen ei tarvita torjunta-aineita eikä hamppu allergisoi. Tuotteissa on käytetty vain luontaisia ainesosia.

Folkington´s-mehut ovat laadukkaita tuorepuristettuja mehuja Briteistä. Mehuissa käytettyjen hedelmien alkuperä tiedetään maakuntakohtaisesti, ja esimerkiksi rypälemehussa on käytetty vain tiettyjä rypälelajikkeita.

percol_good

Percol-kahvit ovat reilun kaupan kahveja, joissa on pehmeä makumaailma. Kahvipavut on valikoitu Guatemalasta, Kolumbiasta ja Etiopista. Percol on yksi kahvimaailman pioneereista reilun kaupan puolella: se on ollut tukemassa paikallisia kahvituottajia jo vuodesta 1987 asti.

Percolin eri kahveja pääsee maistamaan myös Karjalan Kovimman Street food -ruokatorin Hito hyvästä kahvilasta, jossa käytetään kisapäivien aikana eri paahtoja eri kellonaikoihin.

Lisätietoja goodsupply.fi

Punnitse & Säästä Iso-Kristiina tuo herkulliset ja terveelliset välipalat Kimpiseen

logo_psKauppakeskus Iso-Kristiinan Punnitse & Säästä perustaa viikonlopuksi etäpisteen Kimpisen kumppanikylään. Irtomyyntivalikoimista löytyy laajalla skaalalla erilaisia pähkinöitä ja siemeniä sekä suolaisina että makeina laatuina, välipalapatukoita, superfoodeja ja lisäravinteita.

Kuten liikkeen nimikin kertoo, valikoimista saa siis annostella juuri sopivasti pussiin, ja kassan kautta ei kun katsomaan kisasuorituksia!

Karjalan Kovin Kumppanikylä on auki lauantaina 15.8. kello 08-19.30 ja sunnuntaina 16.8. kello 08-15.30. Alueelle on vapaa pääsy, samoin Street food -ruokatorille.

Hankithan Karjalan Kovimman pääsyliput ennakkoon Tiketti.fistä.

Karjalan Kovimman viralliset jatkot Old Cockin Clubilla – esiintyjänä Suomen kovin Lyömättömät. Liput ennakkoon täältä.