Karjalan Kovimman toinen lajipaljastus: perjantain hikinen iltapuhde - Karjalan Kovin
308
post-template-default,single,single-post,postid-308,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

Karjalan Kovimman toinen lajipaljastus: perjantain hikinen iltapuhde

Karjalan Kovimman lajipaljastukset jatkuvat. Nyt esittelemme kisan ensimmäisen lajin, joka aloittaa perjantai-iltana koko kisaviikonlopun. Kyseessä on

Laji 1. Lappeenranta Sightseeing X Prinsessa Armaada

Lappeenranta Sightseeing tarkoittaa 12 kilometrin juoksua. Masters-sarjat juoksevat kahdeksan kilometriä. Reitti kulkee ympäri Lappeenrannan aluetta.

Karjalan Kovimmassa on juostu aina, ja tänä vuonna matka on pisin, joka Suomessa järjestetyissä kisoissa on taivallettu, kertoo kilpailujohtaja Juha Metsämuuronen.
”Halusimme testata oikeasti erilaista time domainia, eli teimme kunnolla pitkän lajin. Juoksu on yksi ihmisen perusliikkumistapa, joka urheilijan pitää osata. Kiusataan nyt siis tällaisella.”

Vinkkejä juoksukisaan ei tässä vaiheessa voi enää oikein antaa.
”No nyt on vielä hyvin aikaa saada paikat kipeiksi, eli olisi kannattanut treenata jo aiemmin. Voidaan siis kysyä, onko kotiläksyt tehty?”
Lappeenranta Sightseeingin varrella nähdään ja kuullaan muun muassa Rakuunasoittokunnan varusmiesbändin musisointia. Ohjelmassa bändillä on kaikkea marssimusiikista hiphopiin, joten ainakaan musiikkityyleistä ei juoksijoiden kannustus jää kiinni.

Kyselyn perusteella CrossFit-urheilijat valmiita lenkille

kk_juoksutilasto

Kysyimme keskiviikkona Karjalan Kovin -Facebook-sivun ja tämän median kautta CrossFit-ihmisten juoksutaustoista. Vastauksia saimme 298. Niiden perusteella voi päätellä, että valtaosa on ainakin kerran juossut yli 10 kilometriä. Hyvä.

Videolla voi katsella kaunista Lappeenrantaa

Olemme julkaisseet myös Sightseeing-videon. Sen avulla pääsee varmasti juoksemisen vauhdikkaaseen tunnelmaan!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ERd044qdOlg?rel=0&controls=0]

Ostathan pääsylippusi Karjalan Kovimpaan ennakkoon Tiketti.fistä.

Karjalan Kovimman viralliset jatkobileet Old Cockin Clubilla, stagella Lyömättömät. Osta lippusi täältä.