Karjalan Kovimman upeat videot nostavat tunnelman esiin jokaiselta kisapäivältä - Karjalan Kovin
16945
post-template-default,single,single-post,postid-16945,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

Karjalan Kovimman upeat videot nostavat tunnelman esiin jokaiselta kisapäivältä

Jos Karjalan Kovimman urheilijat ovat huipputasoa, samaa voi sanoa koko mediatiimistä.

Karjalan Kovimman videotuotannosta vastasi jo toista vuotta peräkkäin yhden miehen tuotantoyhtiö Hiski Hämäläinen.

Hiskin videoissa tunnelma on tiukka, kuvakulmat monipuolisia ja urheilijoilta on varastettu ilme jos toinenkin. Myös musiikki toimii saumattomasti kuvan kanssa yhdessä.

Kuten valokuvaaja Eino Ansio, myös Hämäläinen on työssään paitsi hyvä myös äärimmäisen tehokas. Koko päivän kokoavat videot tulivat ulos noin tunti viimeisen kisalajin päättymisestä. (Facebookista videot löytyvät tästä, tästä ja tästä.)

KK-koostevideot keräsivät parissa päivässä noin 15 000 katsomiskertaa per päivä.

 

hiski696B1363

Hiski Hämäläinen käsilläseisontapunnerrusten tallentamisen äärellä. Kuva: Arttu Muukkonen

 

 

Nappasimme lappeenrantalaisen kuvaajan pieneen haastatteluun.

 
Millaista on kuvata CrossFit-kisoja verrattuna muuhun videotyöhösi?

”CrossFit on aina yhtä hienoa kuvata! Urheilijat ovat upeita, tunteikkaita ja niin täysillä mukana, että videoihin tulee aina jotain mielenkiintoista.

Olen kuvannut todella paljon breakdancea. Urheilua ja liikkumista tulee kuvattua myös tuon tuosta, eli sinänsä samat tekniikat tulee käyttöön kuin muissakin lajeissa
Erilaisen tästä tekee se että viikonloppuna nähdään paljon erilaisia lajeja ja niiden kulku on monesti yllättävää itsellenikin.”

 

Mikä tällaisissa viikonlopun keikoissa on parasta?

”Parasta on kun saa olla seuraamassa kovinta urheilulajia ja jännittää kilpailijoiden ja yleisön kanssa aivan vierestä ja tallentaa se jännitys kaikille.”

 

Entä haastavinta?
”Vaikeinta on varmaankin se, että laitan aina videot samana päivänä valmiina ulos. Koetan kuitenkin rakentaa videoihin jonkinlaista tarinaa ja kertoa ainakin sen, mikä fiilis jäi päällimmäisenä päivästä.
Täytyy olla todella valppaana lajien ja eri hiittien kanssa, mutta samalla täytyy olla myös editoimassa videoita päivän mittaan aina kun pystyy.

Nyt Ukonniemessä oli muuten mahtavat puitteet tehdä tätä työtä kaikin puolin!”

Tässä vielä videot kisapäiviltä hd-versioina