Karjalan Kovimpiin karsintoihin voi nyt ilmoittautua: uutuutena skaalattu sarja - Karjalan Kovin
16434
post-template-default,single,single-post,postid-16434,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

Karjalan Kovimpiin karsintoihin voi nyt ilmoittautua: uutuutena skaalattu sarja

Karjalan Kovimmat karsinnat alkavat 9. kesäkuuta. Karsintoihin voi nyt ilmoittautua täältä.

Sarjat ovat tutut viime vuodelta. Miesten ja naisten yleisten sarjojen lisäksi luvassa on kevytmastersit eli 35+, 40+ ja 50+ -sarjat. Lisäksi tänä vuonna karsintojen uutuutena on skaalattu sarja.

Yleiseen sarjaan odotetaan jälleen Karjalan kovimmasta tittelistä kiinnostuneita urheilijoita. Karjalan Kovin on perinteiseen tapaan yleisen sarjan urheilijoille kolmipäiväinen.
”Vaikka karsinnoista ei voikaan vetää johtopäätöksiä, on kiinnostava nähdä pysyvätkö tutut nimet kärjessä vai tulisiko yllättäjiä tänä vuonna,” arpoo KK-presidentti Atte Kaasinen.

Viime vuonna mukaan otettu 35+ -masters-sarja toimi hyvin.
”Nythän Gamesit matkivat meitä, mutta se oli odotettuakin. Viime vuonan tuotu 35:n sarja toi uutta vivahdetta kisameininkiin, ja tasohan sarjassa oli kova.”

Tänä vuonna perinteiset Masters-sarjalaiset, eli yli 40- ja 50-vuotiaat karsivat kaksipäiväiseen kilpailuun. Viime vuoden kolmen vuorokauden lihamyllyä ei enää järjestetä.
”Ensin sitä pyydettiin, ja kun viime vuonna tehtiin, niin kato kävi sarjoissa ja en tiedä ovatko kaikki urheilijat palautuneet rääkistä vieläkään. Noh, nyt pidetään kesän kisa kaksipäiväisenä, eli tervetuloa itään vain rohkeasti kaikki aikuisurheilijat!”

 

Uutuutena skaalattu sarja

Skaalattu sarja on tuttu monista muista isoista kisoista. Tänä vuonna se avataan myös Karjalan Kovimpaan. Mistä on kyse, presidentti Kaasinen?
”Enemmän osallistujia, sitähän se on! Ei vaan, haluamme tarjota Karjalan Kovimman karsinnan ja tunnelman ihan kaikille CrossFit-harrastajille, myös heille, jotka eivät pysty vielä järkevästi liikuttelemaan välttämättä sellaisia painoja kuin KK:n karsinnoissa perinteisesti on käsitelty. Eikä siinäkään ole järkeä, että urheilija tuijottaa tankoa 20 minuuttia. Skaalatussa sarjassa voi rauhassa kokeilla, miltä kilpaileminen tuntuu. Lisäksi skaalatussa sarjassa on laadukkaat tuotepalkinnot, joten kannustan ehdottomasti ihan jokaista osallistumaan.”

 

Karsintoihin voi ilmoittautua WODconnectissa. Karjalan Kovimmat karsinnat 9.-18.6.2017. Karjalan Kovin -kilpailu 28.-30.7.2017.

Liput kisaviikonloppuun voit hankkia jo nyt Livetosta.