Karjalan Kovin 2018 päivämäärät - Karjalan Kovin
16966
post-template-default,single,single-post,postid-16966,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

Karjalan Kovin 2018 päivämäärät

 

Karjalan Kovin järjestetään tänäkin vuonna Imatran Ukonniemen stadionilla. Kilpailu aikaistuu viikolla ja ottaa paikkansa 20.-22. heinäkuuta.
”Ukonniemi osoittautui viime kesänä loistavaksi paikaksi järjestää kilpailut, joten ei tässä todellakaan tarvinnut miettiä muita vaihtoehtoja”, kertoo Karjalan Kovin kilpailuiden presidentti Atte Kaasinen.

Karsinnat vuoden 2018 kilpailuihin järjestetään 25.5-3.6. Edellisestä poiketen, on tämän vuoden karsintaan ilmoittauduttava jo ennen ensimmäisen karsintalajin julkaisemista.
”Tykkään itse ajatuksesta, että sitoudut ja sitten suoritat. Koen että Karjalan Kovin urheilijalta vaaditaan kykyä sitoutua tuntemattomaan haasteeseen jo karsintavaiheessa”, luonnehtii Kaasinen.

Karsintojen parhaat pääsevät kilpailemaan vuoden 2018 Karjalan Kovimpaan Imatran Ukonniemen stadionille.

Karjalan Kovin 2018 kilpailusarjat:

Yleinen miehet ja naiset 40 paikkaa / sarja
35+ miehet ja naiset 10 paikkaa / sarja
40+ miehet ja naiset 10 paikkaa / sarja
45+ miehet ja naiset 5 paikkaa / sarja
50+ miehet ja naiset 5 paikkaa /sarja

”Meiltä on jo useampana vuonna kyselty omaa sarjaa +45-vuotiaille, joten päätimme nyt antaa sille mahdollisuuden. Samalla tiivistämme yleisten sarjojen tasoa pudottamalla kilpailijamäärän 50:stä kilpailijasta 40:een kilpailijaan.
Teinien sarjaa on myös kyselty, mutta mielestämme teini-ikäisten CrossFit-urheilijoiden määrä on riittävällä tasolla suhteessa mahdollisuuksiin kilpailla Suomessa. Ennen Karjalan Kovinta on Sawotassa teineille oma kilpailu ja syksyllä Syysmyrsky tarjoaa nuorisolle lisää haasteita. Teini-ikäisten sarjaa Karjalan Kovimpaan punnitaan taas vuoden päästä uudestaan”, Kaasinen summaa.

Linkit Karjalan Kovin 2018 -karsintaan julkaistaan toukokuussa!