Karjalan Kovin 2018 Seminaari - Karjalan Kovin
17071
post-template-default,single,single-post,postid-17071,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

Karjalan Kovin 2018 Seminaari

Miten Suomen huiput treenaavat, millaista on yhdistää työ ja treeni, mitä vaatii kasvaminen Regionals-tason urheilijaksi ja miten palautua treenistä ja ylikunnosta?

Suomen huiput ovat paikalla myös uudessa Karjalan Kovin –seminaaritapahtumassa kilpailuviikonlopun yhteydessä. Viikonlopun aikana järjestetään seminaareja ja tekniikkapajoja joita yleisö ja urheilijat voivat seurata kilpailun taukojen aikana.

AD8350CC-7883-48EF-872C-9AF6D6C1D64F

”Ajatus seminaareihin lähti oikeastaan siitä että myö halutaan mahdollistaa ihmisille monipuolinen viikonloppu urheilun, liikunnan ja terveyden parissa. Nyt pyritään tarjoamaan Ukonniemeen saapuville huipputietoa tähän lajiin liittyen. Karjalan Kovin haluaa olla enemmän kuin kilpailu. Meillä on jo oma media ja nyt viedään tätä hommaa sellaiseen expo suuntaan. Tulevaisuudessa siintää varmaan oma vaatemerkki, lisäravinteet, treenivälineet ja lentoyhtiö.” kuittaa Kaasinen.

 

 

Paikalla ovat Crossfit-lajin uranuurtaja Mikko Salo, moninkertainen Karjalan Kovin –voittaja ja Regionals-tason huippu-urheilija Sanna Venäläinen, painonnostovalmentaja Laura Niemelä Speedsters Coachingista sekä CrossFit valmentajat Stefanie Hagelstam ja Antti Akonniemi.

 

Seminaarit järjestetään Karjalan Kovin –tapahtumakylässä viikonlopun aikana.

 

Tapahtuma alkaa seminaareilla perjantaina 20.7. klo 16.00. Lauantaina seminaarit ovat klo 10.10 ja 14.40 sekä sunnuntaina 21.7. klo 13.00.

 

Tule paikan päälle kuuntelemaan ja kysymään urheilijan treenaamisesta, ravinnosta, palautumisesta ja siitä, mitä tämä laji vaatii urheilijalta. Tekniikkapajassa vinkkejä tekniikan parantamiseen.

 

Liput Karjalan Kovimpaan tapahtumaan TÄÄLTÄ