Karjalan Kovin -kävijän Imatra-vinkit - Karjalan Kovin
17996
post-template-default,single,single-post,postid-17996,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

Karjalan Kovin -kävijän Imatra-vinkit

Suomen Kansallisihme Imatra tarjoaa mielenkiintoisia vierailukohteita ja monipuolista tekemistä, kuten:

Imatrankoski

Imatrankoski kuohuu kisaviikonloppuna päivittäin kello 18. Suuntaa siis kaupungin keskustaan ja koe Suomen vanhin matkailunähtävyys ja veden voima. Samalla kannattaa tutustua koskea ympäröivään Suomen ensimmäiseen luonnonpuistoon, Kruununpuistoon, sen kivisiin vieraskirjoihin ja ihmisen kokoisiin hiidenkirnuihin.

Valtionhotelli

Kosken vieressä sijaitsee Pohjoismaiden ainoa hotelliksi rakennettu jugendlinna, joka huokuu historiaa. Grand Hôtel Cascadena aluksi tunnettu Valtionhotelli on majoittanut muun muassa Pietarin ylhäisöä 1900-luvun alusta alkaen. Rakennus on valittu useamman kerran Suomen kauneimmaksi rakennukseksi.
Tehtävä: Etsi kissa Valtionhotellin katolta!

Imatran Ukonniemi

Uimaranta, Imatran sataman palvelut ja alueen aktiviteetit houkuttelevat jäämään pidemmäksikin aikaa. Ota pyörä mukaan, kulje maastopoluilla tai testaa pump trackia. Tai kierrä Lammassaaren lenkki ja nauti nuotiomakkarat Saimaan rannassa.
Ukonniemessä pääset kesäisin rullahiihtämään radalla ja lumella hiihtäminen onnistuu jo lokakuussa.

Kesäteatteri

Tänä vuonna Imatralla vierailee itse Lady of the House, eli Hyacinth Bucket. Pokka pitää -esitykset Imatran kesäteatterissa 1.8. saakka.

 

Katso lisää ajankohtaisia vinkkejä Imatra-vierailuun:
www.vuodenparasloma.fi