Karjalan Kovin lähetetään neljän kameran livestreamina ympäri maailman - Karjalan Kovin
502
post-template-default,single,single-post,postid-502,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

Karjalan Kovin lähetetään neljän kameran livestreamina ympäri maailman

Jos et jostain syystä pääse paikalle Lappeenrantaan viikonlopuksi, on lauantain ja sunnuntain pelastaja Karjalan Kovin livelähetys. Live alkaa lauantaina kello 8.30 ja jatkuu läpi kisaviikonlopun aina sunnuntain palkintojenjakoon asti.

Lähetys toimii tavallisella nettiyhteydellä, eikä sitä varten tarvita erityisiä ohjelmia tai sovelluksia.

Kimpisen stadionilla operoi neljän kameran ja ohjaajan tiimi. Livelähetyksen teknisestä toteutuksesta vastaa kokenut streamausyhtiö Magneetto, joka rakentaa Lappeenrantaan yhden yhteyden sijaan useita mobiiliyhteyksiä yhdistävän lähetysjärjestelmän. Vastaavia liikutettavia järjestelmiä käyttää Suomessa Magneeton lisäksi vain Ylen ja MTV:n kaltaiset toimijat.

Magneetto on kokenut livelähettäjä. Taustalta löytyy paitsi pörssiyhtiöiden katsauksia, myös muun muassa Birminghamissa järjestetyt Hiab-nostureiden MM-kisat. Karjalan Kovimman kokonaisuutta on suunniteltu jo pitkään, jotta jokainen laji pystytään näyttämään parhaalla mahdollisella tavalla.
”CrossFit on livetaltioinnin kannalta hyvin kiinnostava laji, sillä kilpailuissa on koko ajan paljon toimintaa ja liikettä”, sanoo Magneeton tekninen johtaja Peter Westerlund.

Toisinaan Suomessakin CrossFit-kisojen livelähetys ei ole välttämättä toiminut katkeilematta. Westerlund lupaa, että Karjalan Kovimmassa yhteys toimii varmasti.
”Tietysti tekniikan kanssa toimittaessa on aina riski, että jotain käy, mutta se on kyllä minimaalisen pieni. Takaamme, että lähetys toimii. Se on peruslähtökohta.”

Magneetto vastaa myös Karjalan Kovimman kenttäesitystekniikasta. Iso led-näyttö palvelee kilpailun aikana katsojia sekä tulosten että livekuvan muodossa.

Näin tilaat livelähetyksen – This is how you order the live stream

Mene osoitteeseen http://cloud.magneetto.com/karjalankovin/2015_0815_karjalankovin/angular

Kirjoita sähköpostiosoitteesi. Varmista, että se on varmasti kirjoitettu oikein.

Osta lähetys itsellesi joko verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla. Hinta on 6,90 e koko viikonlopulta. Hinta sisältää arvonlisäverot, maksujärjestelmät ja muut kulut. Kun maksu on hyväksytty, siirtyy selain automaattisesti livelähetykseen.

Saat myös henkilökohtaisen koodatun linkin sähköpostiisi, jonka avulla pääset katsomaan lähetystä niin monta kertaa kuin haluat.

Linkin voi ostaa jo ennakkoon.

Karjalan Kovin -livelähetys – osta täältä.