Karjalan Kovin näkyi laajasti sekä perinteisessä että sosiaalisessa mediassa - Karjalan Kovin
702
post-template-default,single,single-post,postid-702,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

Karjalan Kovin näkyi laajasti sekä perinteisessä että sosiaalisessa mediassa

Karjalan Kovin -kilpailut keräsivät ennätysmäisen näkyvyyden vuonna 2015.

Karjalan Kovimman urheilijat ja organisaation vetäjät kävivät kertomassa Karjalan Kovimmasta ja CrossFit-kilpailemisesta muun muassa Yle Etelä-Karjalan iltapäivässä ja Yle E-K:n televisiouutisissa ja netissä.

Etelä-Saimaa (kok. tavoittavuus 104 000 ihmistä) uutisoi KK:sta ja juoksureitistä paitsi ennakkoon, myös maanantaina, jolloin lehden premisivun uutiskuva sekä urheilun avausaukeama oli varattu KK:lle ja CF Lappeenrannan Elina Pohjoselle.

kk-es

Etelä-Saimaa maanantaina 17.8.2015.

Myös kaikkiin alueen talouksiin jaettavat Lappeenrannan Uutiset, Vartti EK sekä Imatralainen kertoivat kisoista ennakkoon.

Karjalan Kovin Media uutisoi kisoista ja CrossFit-maailman henkilöistä ja ilmiöistä läpi kesän. KK Media keräsi kesän aikana yli 46 000 lukijaa ja yli 85 000 sivunäyttöä.

Karjalan Kovin saavutti kisaviikon aikana 188 000 ihmistä Facebookissa. Kisavideoita on katsottu 42 000 kertaa. Kisoista otettuja klikattu auki yli 180 000 kertaa.

Instagramissa #karjalankovin- ja #karjalankovin2015 -tunnisteilla on merkitty 1250 julkaisua, joista toimituksen suosikki, @burnislandin eli Mikko Palosaaren muokkaama ja @virtanentomin ottama kuva näkyy myös postauksen pääkuvana.

Karjalan Kovin blogeissa

Karjalan Kovimmasta on kirjoitettu eri blogeissa runsaasti. Tässä lista meidän tietoisuuteen asti tulleista postauksista/blogeista. Jos sinulla on oma postauksesti listaamatta, lähetäthän sen esimerkiksi kommenttina meille, niin laitetaan mukaan.

Samuli Kallio:
Kevyttä rautaa -blogi

1. kisapäivä

2. kisapäivä

3. kisapäivä

Elli Gromov:
elli-gromov

Kisaraportti osa 1
Kisaraportti osa 2

Katleena Kärkkäinen:
Katin treenit: Karjalan Kovin 2015 kisattu

The Moments of Laura
Parempaa kuin festariviikonloppu

Riikka Pasanen:

Perjantai & lauantai

Sunnuntai

Lotta Heikkerin postaus mm. tuomarinäkökulmasta
Muut tekee, meikä kattoo

Milla Helminen / Beg For It:
Karjalan Kovin 2015 – Lappeenranta

CrossFit60100:n postaus:
Karjalan Kovin 2015 katsastettu