Karsinta 2023 - Karjalan Kovin
17925
page-template-default,page,page-id-17925,page-child,parent-pageid-17505,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

Karsinta 2023

KARJALAN KOVIN 2023 – KARSINTA

Yksilösarjoilla ja joukkuesarjalla on omat karsintalajinsa. Luethan karsintalajien suoritusohjeet ja liikestandardit huolella ennen karsintalajien suorittamista.

Karsintalaji tulee videoida ja video tulee toimittaa KK tuomaristolle pyydettäessä. Yleisesti: Kaikki mikä ei ole erikseen sallittua on kiellettyä. Mikäli karsintalajin suorittamisesta, liikestandardeista tai muusta tulee kysyttävää, laitathan sähköpostia osoitteeseen [email protected].

!!!Tulosten syöttö 23.4. klo 23:59 mennessä!!!

 

 

KARSINTAAN voi vielä ilmoittautua mukaan:
YKSILÖT

MASTERS

JOUKKUEET

KARSINNAN LEADERBOARD
AVOIN
MASTERS
JOUKKUE

 

YKSILÖ KARSINTA

 

 

YKSILÖIDEN KARSINTALAJIN SUORITUSOHJEET JA TULOSKORTTI-PDFTämä karsintalaji suoritetaan 27 minuuttia kestävänä kokonaisuutena, joka sisältää kolme erillistä osaa, sekä pakollisen 2 minuutin tauon ensimmäisen osan jälkeen.
Jokainen osa pisteytetään erikseen. Huom! Karsintalaji on täysin sama kaikissa ikäsarjoissa. Lue huolella karsinnan SUORITUSOHJEET ja LIIKESTANDARDIT ennen karsinnan suorittamista.

 

Ajassa 0:00-18:00 kilpailija suorittaa karsinnan 1 osassa mahdollisimman monta kierrosta annettuja liikkeitä.

Ajassa 18:00-20:00 kilpailijalla on pakollinen lepo.

Ajassa 20:00-27:00 kilpailija suorittaa ensin osan 2, jonka jälkeen siirtyy välittömästi osaan 3, jota suorittaa lopun käytettävissä olevan ajan.

 

Tarkemmat tiedot käytettävistä välineistä, painoista, metreistä yms. löytyy karsintalajien suoritusohjeista. 

 

YKSILÖIDEN KARSINTALAJIN SUORITUSOHJEET, LIIKESTANDARDIT JA TULOSKORTTI

 

 

 

JOUKKUE KARSINTA

 

 

 

JOUKKUEIDEN KARSINTALAJIN SUORITUSOHJEET JA TULOSKORTTI-PDF

 

Tämä karsintalaji suoritetaan yhtenä kokonaisuutena, joka sisältää kolme osaa. Jokainen osa pisteytetään erikseen. Lajin kokonaiskesto on maksimissaan 32min, riippuen siitä, miten
joukkue suoriutuu enimmäisestä osasta. Neljän hengen joukkueessa tulee olla kaksi naista ja kaksi miestä. Lue huolella annetut suoritusohjeet ja lajistandardit ennen suorituksen aloittamista. Joukkue tarvitsee kaksi tuomaria, koska osia 2 ja 3 suoritetaan samanaikaisesti. Ennen suorituksen aloittamista: Kello asetetaan kulkemaan ylöspäin 32 minuuttiin. Kaikki merkittävät ajat ovat kuluvaa aikaa.

 

Ensimmäisessä osassa joukkue jakautuu kahdeksi mies+nainen pariksi. Pari säilyy samana koko ensimmäisen osan ajan. Yksi pari kerrallaan suorittaa toistoja synkronoidusti. Toinen pari odottaa vuoroaan vapaasti. Kun ensimmäinen pari saa koko kierroksen tehtyä, siirtyy vuoro seuraavalle parille läppäämällä. Kierroksia tehdään annetussa aikaikkunassa yhteensä neljä. Jos kierrokset saadaan valmiiksi ennen aikaikkunan päättymistä, loppuaika huilataan. Seuraavien neljän kierroksen suorittaminen alkaa siis vasta sitten, kun sille osoitettu aika on kellossa. HUOM! Mikäli joukkue ei saa kierroksia valmiiksi annetussa aikaikkunassa osan 1 tekeminen päättyy tähän ja joukkue siirtyy suoraan osiin 2 ja 3, riippumatta siitä missä aikaikkunassa oli menossa. Tällöinkin joukkueella on yhteensä 6min aikaa suorittaa osat 2 ja 3.

 

 

Osat 2 ja 3 suoritetaan yhtäaikaisesti 6min aikana . Suoritusaika alkaa välittömästi osan 1 päätyttyä. Jokaisella joukkueen jäsenellä on 1,5min aikaa suorittaa mahdollisimman monta metriä käsilläkävelyä. Aikaa ei voi ”siirtää toiselle”, vaan se on kokonaisuudessaan henkilökohtainen. Huom! Oman käsilläkävelyajan puitteissa ei saa suorittaa osan 3 nostoja! Joukkue saa päättää suoritusjärjestyksen haluamallaan tavalla. Kuuden minuutin aikaikkunassa jokainen joukkueen jäsen suorittaa yhden toiston maksimin rinnallevetona kyykkyyn (1rm Squat Clean). Käytössä on yksi naisten tanko ja yksi miesten tanko, mutta ainoastaan YHTÄ tankoa nostetaan kerrallaan. Viimeinenkin nosto tulee olla hyväksyttynä ennen ajan päättymistä. Jokaisella on niin monta yritystä kuin haluaa/ehtii/on järkevää ottaa. Huom! Käsilläkävelyvuorossa oleva ei saa suorittaa nostoja. Nostopaikalla siis vain 3 joukkueen jäsentä kerrallaan. Joukkueen jäsenet saavat auttaa tankojen lastaamisessa.

 

Tarkemmat tiedot käytettävistä välineistä, painoista, metreistä yms. löytyy karsintalajien suoritusohjeista. 

 

JOUKKUEIDEN KARSINTALAJIN SUORITUSOHJEET, LIIKESTANDARDIT JA TULOSKORTTI

 

 

 

Mikäli karsintalajin suorittamisesta, liikestandardeista tai muusta tulee kysyttävää, laitathan sähköpostia osoitteeseen [email protected]