Kesän kovin viikonloppu on täällä! Tule paikan päälle tai seuraa livelähetystä - Karjalan Kovin
18065
post-template-default,single,single-post,postid-18065,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

Kesän kovin viikonloppu on täällä! Tule paikan päälle tai seuraa livelähetystä

Kahden vuoden odotus päättyy vihdoin, kun Karjalan Kovin starttaa perjantaina 16.7. Tiimit aloittavat karhucooperilla kello 13.30.

Kisojen rakentaminen ja tavaroiden roudaus on edennyt hyvällä tahdilla ja huomenna kaikki on valmista.

Imatran Ukonniemi kylpee koko viikonlopun helteisissä lukemissa, jonka vuoksi kilpailijoille järjestetään mahdollisuus viilentyä (uintilajin lisäksi!) myös stadionilla. Luvassa on jääkylpyä ja viereiseltä Imatran jäähallilta tuotua lunta. 

Koronavirusepidemia on luonut kisajärjestelyihin oman paineensa ja epävarmuutensa. Viime vuonna kilpailu jouduttiin perumaan kokonaan.

Nyt tapahtuma päästään kuitenkin järjestämään ja suurin epänormaalius on se, että luvassa on hyvää säätä ja aurinkoa koko viikonlopun ajan.

Kumppanikylä huolehtii koko viikonlopun siitä, ettei nälkä tai jano pääse yllättämään kisaturisteja. Yhteistyökumppaneiden putiikeissa pääset myös päivittämään treenivaatteesi uuteen uskoon.

Osta liput tai seuraa livelähetystä

Luvassa on kesän kovin viikonloppu, jota et halua missata! 

Lippuja tapahtumaan voit ostaa TÄÄLTÄ

Jos et pääse paikan päälle, mutta et halua menettää hetkeäkään, voit seurata kisoja myös suorana TÄÄLTÄ.