Kumppanikylässä tarjolla laajalla valikoimalla vaatteita, välineitä ja lisäravinteita - Karjalan Kovin
1018
post-template-default,single,single-post,postid-1018,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

Kumppanikylässä tarjolla laajalla valikoimalla vaatteita, välineitä ja lisäravinteita

Karjalan Kovimpaan karauttaa myös tänä vuonna runsaasti yhteistyökumppaneita, jotta yleisö ja urheilijat pääsevät hyödyntämään kisatarjouksia ja täydentämään varustekaappejaan kerralla ja kunnolla.

Kumppanikylä on kehittynyt huimasti, sillä tänä vuonna sovituskopeissa on myös peilit!

Otetaanpa katsaus Kumppanikylään.

 

ua_zip

Kylästä löytyy muun muassa Under Armouria.

Intersport Myllymäen kauppias Lassi Ikosen perässä ei meinaa pysyä, kun hän listaa suosikkituotteitaan.
”Ei tähän voi vain kolmea mainita, meillä on niin paljon kaikkea. Peak Performancen suosittuja huppareita ja vapaa-ajan vaatteita löytyy monissa väreissä ja malleissa miehille ja naisille, Under Armourilta tulee housuja ja paitoja, t-paitoja, kaikkea mahdollista, Full Zip Hoodieta ja vaikka sun mitä. Zero Pointin kompressiotuotteet kaikissa väreissä mitä vain voi kuvitella,” Ikonen kertaa.

Zero Pointsin trikoita löytyy Interin myyntipisteeltä.

Zero Pointsin trikoita löytyy Interin myyntipisteeltä.

zp-sleeves

Ja tietysti säärille kaikkia mahdollisia värejä!

Lisäksi jokaiselle itseään kunnioittavalle fitness-kissalookia tavoittelevalle Interin valikoimasta löytyy NY-lippiksiä! Treenivaatetta löytyy myös Nikeltä, Pumalta niin teknisenä kuin puuvillaisena hupparina.

Kari Traan alusvaatteet ja treeniasut löytyvät myös Kumppanikylän päädystä. Ikonen lupaa heti perjantaille hyviä kisatarjouksia.
”Parhaat viedään ensimmäisenä, joten kannattaa tulla heti porttien auettua vilkaisemaan valikoimaa.”

 

vbc_aukeama

Porvoosta ei tule lakritsia, vaan Very Black Corner keihäänkärkenään maailman paras painonnostokenkä, eli Nike Romaleos. Hinta on Suomen edullisin, värejä löytyy perinteisten mustien, sinisten ja valkoisen lisäksi muun muassa pinkkiä, keltaista ja oranssia.
”Tilausajat ovat niin pitkiä, että nyt kannattaa ostaa jos ennen joulua niitä haluaa,” Viltsu Aalto VBC:stä vinkkaa.

romelos

Lisäravinteet löytyvät myös VBC:n telttakompleksista. Northforcen Strengthit ja M-Nutritionin tuotepaketit pitävät huolen siitä, että kilpailijat, joilta unohtuivat lisäravinteet kotiin, voivat hakea uudet Kumppanikylästä.

Rocktapen teipit löytyvät myös täältä, eikä sovi unohtaa Inov8:n poistohintaisia kenkiä ja malleja.

 

Lappeenrannan TGearilta löytyvät kaikki kokonaisedulliset varusteet hyppynaruista painonnostovöiden kautta hanskoihin, joilla köysikiipeilyt sujuvat nopeasti kuin Games-urheilijoilla.

”Velites Sport-hyppynarut, RockFitin tekstiilit ja kaikki kisoissa tarvittavat lisävarusteet löytyvät varmasti meiltä,” lupaa kauppias Teppo Salmi.

vropes-fire-2-0

Ei sovi unohtaa myöskään tankkausta. Evoken kehittämät ja markkinoivat puhtaista raaka-aineista valmistetut välipalatuotteet toimivat Ruokatorin tarjoiluiden ohella erinomaisesti.
”Tuomme maahan kaiken lisäksi vaatimattomasti sanottuna maailman parhaita inkiväärituotteita, kuten alkoholitonta inkivääriolutta ja erittäin suosittuja inkiväärimakeisia,” kertoo Mikko Lähdetie Evokelta samalla Ginger Peoplen tuotteita puhelimen toisessa päässä nauttien.

evoke

Evoken Protein Crunch on valmistettu luonnollisista ainesosista.

Inkivääriolutta tuodaan lavakaupalla myös Kumppanikylään, jota odotamme todella kovasti muun muassa Noccon ohella.

ginger

Inkiväärioluelle saattaa viikonlopun aikana tulla Happy hour -hinnoittelua – pysy kuulutuksissa kuulolla.

nocco

Noccosta puheen ollen – Nocco saapuu myös maistattamaan ja myymään asialliseen kisatarjoushintaan erittäin herkullisia BCAA-juomia. Niiden herkullisuuden näkee CrossFit Lappeenrannan Telakan henksun huoneessa, jossa pöydät ja laatikot ovat täynnä tyhjiä mansikka-raparperin, persikan, appelsiinin ja päärynän makuisia juomatölkkejä. Ainakin kisajohtaja Atte Kaasinen tuntuu käyvän pelkästään tällä nestedieetillä.

Lappeenrannan Punnitse & Säästä pitää huolta tälläkin kertaa napostelun, herkuttelun ja terveellisten välipalojen tarjonnasta. Luvassa on huhujen mukaan pelkästään erittäin kovia tuotteita. Yhden kauppiaat paljastivat jo ennakkoon, sillä Hamppufarmin Hamppusnacksia on tarjolla kokonaisedulliseen kumppanikylähintaan.

punnitse_96B0378

Punnitse & Säästän kauppias Janne Ruippo kuullaan viikonloppuna Karjalan Kovimmassa myös toisena juontajana.

Myös elämyksiä on tänä vuonna tarjolla. Boulder-Saimaa rakentaa kiipeilyseinän Kimpisen edustalle, joten jälleen CF-kansa saa kokeilla miten käsivarsia hapotetaan ammattilaisten otteilla.

bs_tuomo

Boulder-Saimaan Tuomo Lankinen ja vahvat forkut.

Myös CrossFit Imatran edustajat saapuvat kylään esittelemään muun muassa akrobatia-touhuja.

Tervetuloa!