Kumppanikylästä löytyy jälleen kaikkea, mitä urheilija vaan voi tarvita tai haluta - Karjalan Kovin
16681
post-template-default,single,single-post,postid-16681,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

Kumppanikylästä löytyy jälleen kaikkea, mitä urheilija vaan voi tarvita tai haluta

Karjalan Kovimmassa on tunnetusti ollut hyvät shoppailumahdollisuudet, niin myös tänä vuonna.

Tarjolla on muun muassa Nepran, FAST:n, Evoken, 2XU:n, Under Armourin, Rehbandin, Niken, Noccon ja monen muun brändin tuotteita asiallisiin messuhintoihin. Seuraavassa muutama tuotenosto.

 

FAST:n palkkarit, patukat ja smoothiet tehostavat treeniä

 

fast_hera

Fast Nutritionin kohti kisoja -artikkeleissa on käyty läpi tavallista ravintoa ja lisäravinteiden hyötyjä pitkin kesää.

Kisakylästä löytyvätkin FAST:n palautusjuomajauheet, treenin aikana nautittavat ja proteiinipatukat niin kisaajille kuin kisayleisölle.

fast_patukkaFAST:n heraproteiinituotteet valmistetaan Suomessa. Karjalan Kovimman myyntipisteeltä löytyvät muun muassa Natural Proteiini -palkkarit raakakaakaon ja lakritsin makuisina sekä Natural Proteiini + jaksaminen -palkkari raakakaakaolla maustettuna.

Uuden sukupolven Protein smoothiet tarjoavat myös asiallisen määrän proteiinia per pullo (25g) ja maut aidoista hedelmä- ja marjamehuista.

Proteiinipatukat vaniljan, maapähkinän ja maitosuklaan makuisina on myös luvassa asialliseen kisakylähintaan.

 

Evoken välipalapisteeltä muun muassa uutta presidentin suosikkia, eli vesimelonivettä

evoke1

Evoke paitsi maahantuo myös valmistaa juoma-, välipala- ja urheilutuotteita.
Valikoimista löytyy muun muassa Oshee -vitamiinivedet ja urheilujuomat, Evoken Natural Goods -välipalajuomat ja -patukat sekä runsaasti muuta luonnollista hyvää.
Kisakylän välipalateltalla kannattaa ehdottomasti maistaa juuri markkinoille tullutta nesteyttävää vesimelonivettä, erilaisia välipalapatukoita, virvoittavia vitamiinivesiä ja suuren suosion saanutta inkivääriolutta.
evoke2
Vesimelonivesi nesteyttää samaan tapaan kuin kookosvesi. Se sisältää luontaisesti aminohappoja ja antioksidantteja, joiden avulla kropan saa tehokkaasti käyntiin esimerkiksi urheilusuoritusta varten.
Vahvistettujen huhujen mukaan KK:n presidentti Atte Kaasinen suosii kisaviikonloppuna vesimelonivettä, jonka maku pitää jokaisen testata.

Nepra – eettiset treenivaatteet suunnitellaan Lahdessa

Photo 25.7.2017 18.02.07
Népra on vastuullinen urheiluvaatebrändi Lahdesta. Brändiltä löytyy urheiluvaatteita niin miehille kuin naisille. Karjalan Kovimmassa Népralla on mukana kaikkia nettikaupasta löytyviä tuotteita. Tuotteisiin voi siis käydä tutustumassa etukäteen osoitteessa www.wearnepra.com.

Lisäksi tapahtumaa varten on suunniteltu uusia logolla varustettuja miesten treeni-t-paitoja ja naisten treenitoppeja, joita nähdään myös kilpailijoiden päällä!

nepra_fortunalogo_honey_black_wearnepra

Néprasta tekee parhaan täydellinen istuvuus, laadukkaat materiaalit sekä läpinäkyvä ja vastuullinen lähituotanto. Brändi on suunnattu eritysesti intensiiviseen urheiluun ja Néproja on testattu CrossFit-ympäristössä kohta kaksi vuotta.

Népran vaatteet suunnitellaan ja kaavoitetaan Suomessa, tuotteet ommellaan Virossa, ja kankaat niihin tulevat Italiasta. Népra tuo eettisesti valmistetut treenivaatteet osaksi kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Népra on mukana Karjalan Kovimmassa koko tapahtuman ajan, poikkea pisteellä jututtamassa brändin perustajia! Vaatteiden sovittelu ja ihastelu, hengailu ja ostosten teko myös sallittua.

Seuraa kisoja Népran perspektiivistä ottamalla Népran instagram haltuun: @wearnepra

 

 

Urheilu-Koskimiehellä laaja valikoima treenivarustetta kisakylässä

2XU Accelerate housutUrheilu-Koskimiehen myyntipisteeltä löytyvät niin 2XU:n, Under Armourin kuin Rehbandinkin varusteet – muun muassa.

2XU-uutuuksista mukana ovat muun muassa miesten Accelerate-sarjan uutuuskompressiotrikoot, jotka on suunniteltu tarjoamaan tukea lihaksille olemalla silti kevyt ja hengittävä treenivaruste. Trikoissa myös aiempaa korkeampi resori. Hiljalleen hämärtyviin iltoihin toimii myös Hyoptik-tuotesarjan uutuudet, joissa heijastavat logot tuovat lisäturvaa aerobisiin treeneihin.

Under Armourilta löytyvät tutusti laadukkaat treeni- ja vapaa-ajan vaatteet sekä -kengät, mutta myös UA:n nivushousut, joiden uusi X-Band-rakenne antaa buustia suorituksiin.

 

7751_rehband_rx_line_knee_support_5mm_redblackRehbandin Rx-linjaston laadukkaat polvituet, kyynärtuet, rannetuet sekä pohje/säärituet tarjoavat patentoidun anatomisen muotoilun, joka on kehitetty 60 vuoden aikana eri lajien urheilijoiden kanssa.

Rehbandin tuet ovat kestäviä, laadukkaasti viimeisteltyjä ja niiden anatomisen muotoilun ansiosta tuet pysyvät hyvin paikoillaan kovissakin treeneissä. Rehbandit voi pestä pesukoneessa, joten hiki ei vaikuta ikävän hajuna eikä myöskään haurastuta materiaalia.

KK:n kisaviikonlopun tarjouksena valikoimista löytyy löytyy muun muassa Pink Linen, Purple Linen ja Camo Linen 5-millisiä polvitukia, kyynärtukia sekä pohje/sääriätukia sekä 7-millisiä RX-linjan että Blue Linen tukia koviin kyykkyihin.

 

 

Very Black Storen valikoimista kaikki, mitä treenaaja tarvitsee – muun muassa Nike Romaleos 3:t!

romaleos

Romaleos 3 mustana ja mustavalkoisena.

Porvoosta kotimainen Very Black Store tuo mukanaan jälleen laajan valikoiman varusteita ja välineitä painonnostokengistä lämsiin ja hyppynaruihin asti, toisin sanoen kaikkea mitä sali tai treenaaja voi tarvita!

Jalkaan saa testata KK:n kisakylässä niin Nike Romaleos 2:t kuin 3:tkin. Kolmosversio on hieman kevyempi ja pohja joustavampi kuin 2:ssa, joten kolmonen sopii hieman paremmin CF-harrastajalle kuin hc-painonnostoon tarkoitettu Nike Romaleos 2.

Nostetaan esiin myös TGRx Speedrope -hyppynaru koviin tupliin ja TGrips-mokkanahkaiset lämsät erikoishintaan!

 

 

Punnitse & Säästä Imatran valikoimista kookosvedet ja herkut kisakatsomoon

14199762_661555537353846_1499953060664799042_n

Punnitse & Säästä on perinteisesti tuonut laajat valikoimansa Karjalan Kovimpaan. Myös tänä vuonna teltasta löytyy laaja valikoima herkkuja ja vähän terveellisempiäkin valintoja.

Puhdistamon kookosvesi, It´s Pure -smoothiet ja Hamppusnacksit toimivat varmasti, Punnarista luvataan.