Mikko Salon luento CrossFit-harjoittelusta ja hyvästä elämästä KK-perjantaina - Karjalan Kovin
923
post-template-default,single,single-post,postid-923,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

Mikko Salon luento CrossFit-harjoittelusta ja hyvästä elämästä KK-perjantaina

Karjalan Kovin laajenee tänä vuonna suoranaiseksi seminaariksi, sillä perjantai alkaa vuoden 2009 CrossFit Games -voittajan eli lajilegendan, kivun ystävän ja Porin murteen mestarin, mestari Mikko Salon luennolla.

Porin ”Tony Robbins” saapuu suggestoimaan kansaa Karjalan Kovimpaan kello 18-19. Salo puhuu Show & Dinner -hengessä ruokatorin teltassa, johon tuodaan fläppitaulu, vesilasi ja muuta tärkeä luentovälineistöä.

Esityksessään Salo käy läpi ominaisuuksia, joita hyvältä CrossFit-urheilijalta löytyy ja miten niitä ominaisuuksia kehitetään.

Aiheena myös urheilijalta vaadittava tekemisen taso: mitä kilpailut testaavat ja mitä harjoittelulta vaaditaan, jotta urheilija voi olla hyvä kilpailija. On myös eri asia olla hyvä Open-, Regionals- ja Games-tason urheilija, joten myös näitä asioita pannaan perspektiiviin.

 

Luennolla käsitellään myös muita elämänalueita
Salon luennot ovat tunnettuja siitä, että puheet saattavat ottaa aihetta laajemman uoman, ja monenlaista urallaan nähnyt atleetti jakaa itse asiassa ”aivan helvetin hyviä” elämänohjeita ja lentäviä lauseita tilanteeseen kuin tilanteeseen. Kannattaa ottaa siis muistiinpanovälineet mukaan.

Myös kysymyksiä saa esittää sekä itselleen että Mikko Salolle. Salon tunti saattaa hieman venyä, mutta kun iltakilpailu alkaa kello 20.00, on luennonkin aika loppua ja päästää urheilijat stadionilla esiin.

Mikko Salon luento kello 18-19 ruokatorin teltassa perjantaina 12.8.2016. Luennolle on vapaa pääsy. Samana aikaan voi nauttia Kumppanikylän ja Street food -ruokatorin tarjonnasta.

 

Karjalan Kovin 2016 – perjantain aikataulu
Portit auki klo 18
Mikko Salon luento 18-19
Stadionin ovet auki kello 19.30
Iltakilpailu alkaa kello 20.00

Perjantain iltatapahtuma on kaikille avoin ja ilmainen tapahtuma.

Pääsyliput lauantaina ja sunnuntain kisapäiville ennakkoon Liveto.fistä.

Majoitukset perjantaista eteenpäin tarjoushinnoilla, lisätietoja KK:n kisainfo-sivulta.