Tankotanssilla finaaliin - Karjalan Kovin
17854
post-template-default,single,single-post,postid-17854,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

Tankotanssilla finaaliin

Kisojen kolmas ja viimeinen aamu alkoi aurinkoisesti tankotanssin tahtiin. Laji sisälsi 4 kierrosta, joissa kilpailija tekivät boksihyppyjen jälkeen maastavetoja, kyykky rinnallevetoja riipusta sekä ylöstyöntöjä. Laji oli todella raskas jo kisoista väsyneille kilpailijoille, ja siinä kilpailijat pystyivät pelaamaan erilaisilla vahvuuksilla, joten sijoituksia ennen finaalia katsottiinkin tarkkaan. Haavereilta vältyttiin vaikka lipsumisia finaalin leuanvedoissa ja tankonostoissa nähtiinkin.

Finaaliin lähdettiin Henrik Haapalaisen ja Stefanie Hagelstamin johtamana. Henrik oli perhosleuoissa ja omaa luokkaansa ja Steffin valakyykyt helponnäköisiä. Molemmat varmistivatkin paikkansa korkeimmalla podiumjakkaralla. Henkka kertoi että hän harkitsi finaalilajin 64 leuan vetämistä putkeen, mutta valitsi kuitenkin niiden tekemisen parissa osassa.

Kisojen yllättäjä oli vasta 15-vuotias Karjalan Kovin ensikertalainen Crossfit SLN Jenni Immonen, joka sijoittui hienosti 13. Myös masters-ikäluokat pärjäsivät erinomaisesti.

Kaiken kaikkiaan näitä kisoja oli hemmetin mukava tehdä, urheilijat olivat upeita ja vapaaehtoiset täyttä timanttia. Kiitos juontaja-avulle Sanna Venäläiselle ja Marika Kylliäiselle, seminaaripuhujille, kumppanikylän palveluntarjoajille ja pääsponsoreille! Oli kesän kovin viikonloppu!

Ensi vuonna tärähtää kymmenennet Karjalan Kovin -kisat, joten pysykää kanavalla ja ennen kaikkea urheilkaa!

Karjalan kovimmat ja sarjojen voittajat:
Miehet avoin: Henrik Haapalainen
Naiset avoin: Stefanie Hagelstam
Miehet +35 Rami Laitinen
Naiset +35 Paula Sorjonen
Miehet +40 Henri Maikkula
Naiset +40 Merituuli Kallio
Miehet +45 Mikko Veistelehto
Naiset +45 Sari Veistelehto
Miehet +50 Kim Nyström
Naiset +50 Nina Fagerlund

Katso päivän kooste alta ja lopulliset tulokset wodconnectista täältä